Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Trøstemusene er kommet til OUH

Trøstemus på HCAB

I dag kom der mus på H.C. Andersen Børnehospital på OUH. 155 farverige og fantasifulde trøstemus, der er syet, strikket og hæklet af medlemmerne af Facebook-gruppen ”Trøstemus til alle børneafdelinger i hele Danmark”.

Tanken er, at musene skal bruges til at trøste børn, som gennemgår en smertefulde eller ubehagelig procedure, eller bare til at udlevere til børn, som har ekstra brug for trøst.

På Facebook-siden kan man finde forskellige opskrifter på musene og retningslinjer for, hvordan de skal laves, så de ikke udgør en risiko for børnene. En ambassadør fra gruppen tjekker alle indsamlede mus, vasker dem ved 60 grader og pakker dem i poser, inden de udleveres til børneafdelingerne.

Tak for de fine trøstemus og jeres store arbejde!
 

Trøstemus på HCAB

Her ses trøstemus-ambassadørerne Tanja Dines og Jytte Rasmussen, der er kommet for at aflevere de første 155 trøstemus til H.C. Andersen Børnehospital på OUH. Den stærke mand i midten er Tanjas søn Nicolaj, der lider af for lavt blodsukker, og derfor er kommet meget på børneafdelingen.
 
Trøstemus på HCAB 2


Nicolaj hjalp med at fordele trøstemus på alle sengeafsnittene, så de kan blive delt ud til børn, der får brug for noget trygt at kramme, mens de er indlagt.


Siden er sidst opdateret: 23-05-2017 af Odense Universitetshospital.



Tilgængelighedserklæring